AZ KOKTEL TOČIONIK

Za šankove na kojima se uz alkoholna, te gazirana i negazirana pića toče i kokteli i mixevi najbolje rješenje je Az koktel točionik.

Putem kontrolne tipkovnice moguće je definirati do 510 različitih koktela i mixeva koji se miješaju izravno u odgovarajućoj čaši i u skladu s normativom kojeg je moguće definirati ovisno o preferenciji ugostitelja.

Jedan koktel može sadržavati do 16 različitih sastojaka koji su zajedno s normativima pohranjeni u Az Central kontrolnom sustavu, što omogućava pripremu u svega nekoliko sekundi i zaposlenicima koji nisu koktel majstori!

Za nadzor istočene količine alkohola i napitaka, kao i identifikaciju konobara koristi se kontrolna tipkovnica, a sustavom upravlja aplikativno rješenje Az Central.

TEHNIČKI PODACI

Ovisno o modelu, točionici mogu imati od 16, 24, 32 ili čak 64 međusobno odvojenih cijevčica povezanih s BackBar sustavom spremnika.

Središnja cijev se koristi isključivo za bezalkoholne napitke.

Prilikom točenja ne dolazi do miješanja okusa, a nakon točenja sokova, u središnjem se dijelu točionika otpušta 0,01L vode za ispiranje kako ne bi došlo do miješanja okusa ali niti boje.